Hver dag bliver over en million mennesker over hele verden ofre for identitetstyveri. De økonomiske og emotionelle konsekvenser kan være både overvældende og langvarige. Siden Europa er en digitalt avanceret region, oplever europæere uforholdsmæssigt høje angrebstal sammenlignet med mange andre dele af verden. Faktisk er europæisk datakriminalitet steget med 66 procent siden 2015.

Se vores webinar, og hør om den voksende kamp mod identitetstyveri og internetkriminalitet, og hvordan du kan overkomme det. Du får samtidig adgang til vores whitepaper om emnet, med masser af interessante statistiker og indsigter.

  • Se de chokerende statistikker om identitestyveri og data breaches og de skadende konsekvenser
  • Hør om omkostningerne på svindel for virksomheder og institutioner i EU
  • Lær om Experians end-to-end Identity Protection og de fordele det giver organisationer og individer

Om taleren

Jonathan Withers
Global Sales Director
Experian

Jonathan er Global Sales Director for Experian Identity Protection.

Han arbejder i London i vores afdeling for Experian Consumer Services. Før han blev en del af Experian i 2017 har Jonathan opsamlet over 20 års erfaringer indenfor financielle services software og konsulentbranchen.

Han har arbejdet med mange af de største virksomheder indenfor Fintech og den financielle sektor i UK, Europa og APAC, og har leveret innovative, kundecentrerede løsninger med fokus på ROI og omkostningsbesparelser.

Udfyld formularen og se webinaret

 Tilmeld dig kommunikation fra Experian og modtag vores nyeste markedsundersøgelser, nyheder og invitationer til begivenheder og webinarer.
  • Bekræft

© 2021 Experian Information Solutions, Inc. All rights reserved.