Velkommen til frokostseminar med Experian

Vi inviterer til frokostseminar 16. februar. Seminaret vil blant annet ta for seg Big Data analytics, optimalisering av forretningsprosesser samt utvikling i norsk økonomi.
Derfor bør du delta
Big Data byr på mange muligheter. Utfordringen mange står overfor er hvordan en skal håndtere og legge til rette for å utnytte verdien som ligger i Big Data.

Seminaret tar for seg hvordan du kan benytte Big Data Analytics til å skape ny innsikt som gir grunnlag for bedre beslutningstøtte. Du vil også få presentert de nyeste trendene som er med på å forme Big Data Analytics, samt hvordan du navigerer og håndterer store mengder data for å trekke ut verdien av disse. Videre gir vi deg innsikt i hvordan du kan optimalisere forretningsprosesser og forbedre kundeinnsikten.
Du møter
Leandro Guerra, Analytics Consultant Experian
Hvordan skape verdi av Big Data

Leandro har spesialisert seg innen Big data analytics og har jobbet på ulike analyseprosjekter relatert til kredittrisiko, inkasso, svindel og forsikring. Foredraget vil holdes på engelsk

Nils Staib, Head of Analytics Experian Norge
Utviklingen i Norsk Økonomi

Nils leder analyseteamet i Norge og har lang erfaring innen analyse av person og foretaksdata. Han har bred bransjekunnskap og har lang erfaring med å bistå kunder innen bank og finans, forsikring, inkasso og telekom.

Reservèr din plass

Dato: Torsdag 16. februar
Tid: 08.30-11.00
Sted: Karenslyst allè 6, 0278 Oslo
  • Send

© 2018 Experian Information Solutions, Inc. All rights reserved.