__ Experian Data & Innovation Broadcast

Experian Data & Innovation Broadcast 2020
29. september, kl. 10.00 - 11.00


Meld deg på vårt live webinar 29. september! 


Refleksjoner under Covid-19 har vist at digitalisering, automatisering og tenking utenfor boksen er mer avgjørende enn noen gang for å sikre at virksomheten din og de ansatte forblir effektive og konkurransedyktige.

Det er viktig å være klar for endring og omorganisere som selskap. Derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre og utvide våre produkter og tjenester, slik at slik at våre kunder kan utvikle og forbedre seg i takt med endringer og utfordringer i markedet.

Vi ønsker derfor å invitere deg til vår Data & Innovation Broadcast 2020, hvor vi har samlet noen av våre eksperter til en presentasjon og diskusjon rundt nye innovative initiativer Experian har utviklet det siste året basert på kundenes og markedets behov, og hvordan du og din bedrift kan dra nytte av disse tiltakene. Vi vil også snakke om hvordan Covid-19 har påvirket kredittøkonomien i Norge og Norden, og hva du bør være klar over i tiden som kommer.

Du vil få høre mer om.:

    ✔️Hvilke nye datakilder bør inkluderes som grunnlag i bedriftens kredittbeslutninger?
    ✔️ Hvordan ser kredittøkonomien ut på tvers av Norden?
    ✔️ Hvordan kan du bruke data i større grad for å optimalisere kundeinnsikten din?
    ✔️ Hvordan kan du bruke data for å optimalisere virksomheten din?
Data & Innovation Broadcasten vil foregå på engelsk og vare i ca 45 minutter. Vi gjør webinaret tilgjenlig on-demand i etterkant av arrangementet.

Du møter

Bo Rasmussen

Salgsdirektør, Experian Nordics

"Noen vil mene at det vanskelig å prioritere innovasjon og omstilling i disse tider, men husk at det er aldri feil og tenke nytt. I mine øyne er akkurat nå en åpenbar tid til å evaluere og revurdere måten du bruker datene dine på, spesilet når det kommer til forankring av data på tvers av organisasjonen og dra ut det fulle potensiale av dine data."

Henrik Guldberg

Commercial Strategy Director, Experian Nordics

"En av nøkkeltrendene vi ser hos finans- og kredittinstutisjoner er at de ønsker mer automatisering i kredittbeslutningene, samt å forbedre nøyaktigheten i sine modeller. Experian mener at transaksjonsdata og alternative datakilder kan spille en avgjørende rolle for suksessen til dette i den fremtidige kredittvurderingen."

Meld deg på her



Ved å registrere deg til å motta kommunikasjon fra Experian vil du motta våre nyeste markedsundersøkelser og innsikt, nyheter og invitasjoner til arrangementer og webinarer. Vi vil gjøre vårt beste for og kun sende deg kommunikasjon som vi anser å være relevante for deg og din virksomhet.
Du kan når som helst forandre mening.


  • Bekreft
© 2020 Experian Information Solutions, Inc. All rights reserved.