The End of Data Driven Businesses

De seneste år har vi talt meget om den datadrevne virksomhed, og hvor vigtigt det er at træffe beslutninger på baggrund af data og dermed øge sin konkurrenceevne. Men det er på høje tid at gøre op med den tankegang. Adgangen til data er ikke længere en konkurrencefordel – den har alle virksomheder. Den afgørende faktor er virksomhedens evne til at analysere og træffe de bedste beslutninger, og med de enorme datamængder, vi har til rådighed, er det ikke en enkel opgave. Derfor bliver virksomhedens adgang til og brug af effektive analyseværktøjer et vigtigt konkurrenceparameter.

Vi kalder udviklingen "fra datadrevet til analysedrevet"

Experian Innovation Summit 2019 har fokus på, hvordan du effektivt kan udnytte din virksomheds data og samtidig understøtte jeres kundefokus og evne til innovation. Bestyrelsesformand i FC Midtjylland Rasmus Ankersen vil fx fortælle om, hvordan dataanalyser har forandret fodboldverdenen, og hvordan du kan benytte samme teknik til at udvikle din virksomhed og slå dine konkurrenter. Adam Tyler, CIO hos Experian Solutions, taler om risici ved at have for store mængder af data. Han ved noget om emnet: Han er tidligere CTO for CSID, som står bag Experian CyberAgent – en løsning, der beskytter forbrugere mod identitetstyveri. Vores Head of Data Science, Leandro IT Guerra, kommer og giver hans bud på fremtidens data-analytiske trends.

Hør om:

 • Data, analytics og indsigt - ingredienserne til sejr
  Bestyrelsesformand i FC Midtjylland Rasmus Ankersen vil fx fortælle om, hvordan dataanalyser har forandret fodboldverdenen, og hvordan du kan benytte samme teknik til at udvikle virksomheden og slå dine konkurrenter. Rasmus er kendt for sine dynamiske og inddragende oplæg, hvor deltagerne får håndgribelige arbejdsværktøjer med sig hjem.

 • 110.000 nye kunder på ti år og branchens højeste kundetilfredshed ti år i træk
  Arbejdernes Landsbank er de seneste 10 år kåret som danskernes foretrukne bank. I samme periode har banken haft en nettotilgang af nye kunder på intet mindre end 110.000. På Experian Innovation Summit viser Forretningsudviklingschef, Jesper A. Nielsen, en række cases på, hvordan banken arbejder med kundetilfredshed som et fast DNA og pejlemærke. Du kan også høre om bankens langsigtede strategi for at skaffe nye kunder og deres fokus på at understøtte en ansvarlig långivning gennem digitaliserede og automatiserede løsninger.

 • Defending Data from the Dark Web
  Oplev Adam Tyler, CIO hos Experian Solutions, som er en inddragende og spændende taler, som har dyb indsigt i, hvad der foregår på ”the dark web”, og hvad man som virksomhed og privat person skal være opmærksom på for at beskytte sine data og sit renommé. Han er kendt for at foretage søgninger på identitetstyverier på the dark web live på scenen. Han er tidligere CTO for virksomheden CSID, som står bag Experian CyberAgent – en løsning, der beskytter mod identitetstyveri.

 • What is the Future of Data Analytics
  Få indsigt i fremtidens data-analytiske trends med Experians Head of Data Science, Leandro Guerra. En indlevende og dygtig taler.

**Vær opmærksom på, at nogle af dagens indlæg foregår på engelsk

Tilmeld dig nu

Program

Time Title
08:30
Morgenmad og registrering
09:00
Velkommen
Frode Berg - Managing Director Nordics, Experian
09:15
“What is the Future of Data Analytics?”
Leandro Guerra - Head of Data Science, Experian
10:00
"Kunden i centrum frem for alt - 110.000 nye kunder på ti år og branchens højeste kundetilfredshed ti år i træk!"
Jesper A. Nielsen - Forretningsudviklingschef, Arbejdernes Landsbank
10:45
Pause
11:00
“Defending Data from the Dark Web”
Adam Tyler - CIO, Experian Partner Solutions
11:45
Frokost og networking
12:30
”Data, analytics og indsigt – ingredienserne til sejr”
Rasmus Ankersen - iværksætter, bestseller-forfatter og global keynote-taler
13:35
Opsummering og tak for i dag

*Agenda subject to changes

Talere

Rasmus Ankersen
Iværksætter, foredragsholder, forfatter
Adam Tyler
Chief Innovation Officer
Experian Partner Solutions
Leandro Guerra
Head of Data Science
Experian EMEA
Jesper A. Nielsen
Forretningsudviklingschef
Arbejdernes Landsbank

Det er gratis at deltage*

 • Send
Ved at tilmelde dig konferencen accepterer du at modtage emails med information vedrørende Experian Innovation Summit 2019 – Power up with Data Insights.

Crowne Plaza

Copenhagen Towers
2300 København

Tilmeld dig nu


Kontakt os


Ønsker du mere information om arrangementet er du velkommen til at kontakte: experianukiemeaevents@experian.com