Experian Data & Innovation Broadcast 2020
29. september, kl. 10.00 - 11.00


Innovation bør gå hånd i hånd med teknologi og digitalisering. Post-Covid reflektioner har vist at digitalisering, automatisering og at tænke ud af boksen har vist sig at være mere afgørende end nogensinde for at sikre at din virksomhed og dine medarbejdere forbliver effektive og konkurrencedygtige.

Det er vigtigt at være forandringsparat og reorientere sig løbende som virksomhed. Derfor arbejder vi kontinuerligt med at forbedre og udvide vores produkter og services, så du altid kan være et skridt foran konkurrenterne i dit partnerskab med Experian. Derfor vil vi gerne invitere dig til Data & Innovation Broadcast 2020, hvor vi vil inddrage vores eksperter til en snak om, hvilke innovative tiltag Experian har foretaget det seneste år med udgangspunkt i vores kunders og markedets behov, og hvordan du og din virksomhed kan drage nytte af disse tiltag. Vi vil samtidig tale om, hvordan Covid-19 har haft indflydelse på kreditøkonomien i Danmark, og hvad du skal være opmærksom på i den nære fremtid.

Vi debaterer bl.a.:

    ✔️ Hvilke nye og oversete datakilder bør inddrages i din kreditvurdering? 
    ✔️ Hvordan ser kreditøkonomien ud på tværs af Norden post-Covid?
    ✔️ Hvordan kan man bruge data i højere grad til at optimere ens kundeindsigt?
    ✔️ Hvorledes kan du benytte data til at optimere din forretning?
Data & Innovation Broadcast vil foregå på engelsk og have en varighed af ca 45 minutter. Vi vil gøre broadcastet tilgængelig som on-demand efterfølgende.

Talere

Bo Rasmussen

Nordisk Salgsdirektør, Experian Nordics

"Nogen vil måske mene, at det lige nu er et presset tidspunkt at prioritere nyskabelse og innovation i sine budgetter, men der skal man huske, at der aldrig er et forkert tidspunkt at gøre det rigtige på. I mine øjne er netop nu et oplagt tidspunkt at evaluere og gentænke måden man bruger sine data på, særligt ift. om man formår at forankre data på tværs af organisationen, og at udnytte mulighederne i data."

Henrik Guldberg

Commercial Strategy Director, Experian Nordics

"Én af nøgletendenserne vi ser hos kreditgivere er, at de ønsker større mængde automatisering i deres kreditbeslutninger, og at forbedre præcisionen i deres kreditmodeller. Nogle har decideret fastlagt målsætninger på at øge mængden af automatisering med helt op til 20% i deres forretningsplaner. Hos Experian mener vi at transaktionsdata kan spille en afgørende rolle i at lykkes med dette, men også andre datakilder kommer til at spille en rolle for fremtidens kreditvurdering."

Tilmeld dig herVed at tilmelde dig kommunikation fra Experian modtager du vores nyeste markedsundersøgelser, nyheder og invitationer til begivenheder og webinarer. Vi vil gøre vores bedste for kun at sende materiale, som er relevant for dig.
Du kan ændre mening, når du vil, og når det passer dig.


  • Bekræft
© 2020 Experian Information Solutions, Inc. All rights reserved.