Hver eneste dag blir mer enn én million mennesker over hele verden ofre for identitetstyveri. Svindelforsøk er en av de raskest voksende utfordringene for bedriftsledere og identitetstyveri er en av de raskest voksende industriene i verden akkurat nå. Din identitet er den nye digitale valutaen – en digital valuta med stor verdi. Siden 2015 har antallet cyberangrep steget med 66 prosent bare i Europa, og kostnadene er langt større enn hva de fleste er klar over.

Last ned vårt webinar, og lær mer om kampen mot identitetstyveri og onlinekriminalitet, samt hvordan og hvorfor bedrifter bør jobbe aktivt med svindelbeskyttelse. Du får samtidig tilgang til vårt nyeste whitepaper om tema som inneholder masse interessante statistikker og innsikt.

  • Få innsikt i sjokkerende statistikker om identitestyveri, cyberangrep og konsekvensene av dette
  • Hør om kostandene relatert til svindel for bedrifter i Europa
  • Få innsikt inn i Experians end-to-end Identity Protection og hvordan aktivt arbeid i å beskytte sine kunder mot identitetstyveri kan bli et konkurransefortrinn.

Eksperten bak webinaret

Jonathan Withers
Global Sales Director
Experian

Jonathan er Global Sales Director for Experian Identity Protection.

Han jobber i London i Experians avdeling for Consumer Services. Før han ble en del av Experian i 2017 har Jonathan over 20 års erfaring innenfor bank og finans, software og konulentbransjen.

Han har jobbet med mange av de største bedriftene innenfor Fintech og den finansielle sektor i UK, Europa og APAC, og har levert innovative løsninger med fokus på ROI og kostnadsbesparelser.

Få tilgang til webinaret og whitepaper ved å fylle ut skjema nedenfor

 Motta kommunikasjon fra Experian og få tilsendt nyeste markedsundersøkelser, nyheter og invitasjoner til arrangementer og webinarer
  • Register

© 2021 Experian Information Solutions, Inc. All rights reserved.