Experian inviterer til frokostseminar

Experian inviterer til frokostseminar 14.juni der tema for dagen vil være kundeadministrasjon. Fokus vil være hvordan du kan forbedre kundeinnsikten gjennom hele kundeforholdet, slik at din bedrift kan treffe bedre beslutninger.

Dårlig kundeadministrasjon skaper kostnader i form av tapte salg og muligheter.

Dette forklarer hvorfor å skape god kundeinnsikt står høyt på agendaen til dagens bedriftsledere.

Kundeadministrasjon handler om å skape gode kundeopplevelser, øke mersalgs og oppsalgs muligheter, reduser churn og treffe de riktige beslutningene gjennom hele kundelivssyklusen.

Meld deg på frokostseminar med Experian som vil ta for seg følgende:
  • Hva som skal til for å skape et fullstending bilde av kunden? Hvilke utfordringer ser vi og hva skal til for å lykkes?
  • Hvordan Barclays og American Express i samarbeid med Experian har klart å skape et fullstendig bilde av kunden og hvilke resultater de har oppnådd.
  • Nøkkelinnsikt fra 380 bedriftseldere over hele EMEA

Dato: Onsdag 14. juni
Tid: 08.30-11.00
Sted: Karenslyst allè 6, 0278 Oslo

Registrer deg her

  • Send

Du møter

Frank Papsø
Sales Director i Experian
Frank har mer enn 20 års erfaring som konsulent hos bl.a. IBM, Capgemini og Rambøll. Han har lang erfaring med å hjelpe bedrifter innen omerådene digitalisering og automatisering med fokus på kundesentrisitet.
Jakob Færgeman
Senior Global Consultant i Experian
Jakob er Global Consultant i EMEA med fokus på hele kundens livssyklus. Han har erfaring med å hjelpe både lokale og internasjonale bedrifter med kundeadministrasjon med fokus på å optimere kundeinnsikten, slik at bedrifter kan ta de riktige beslutningene gjennom hele kundelivssyklusen.
Watch the video© 2018 Experian Information Solutions, Inc. All rights reserved.